jardenberg.se mår inte bra, men What’s next friskar alltid upp

Som ni säkert märkt har det varit riktigt illa här på sajten idag. Den är sjukare än vad jag är. Tyvärr är det, på kort sikt, bortom vår kontroll – det är vår leverantör som har problem. hostingrails.com har varit helt underbara tidigare, men nu känns det som om det är dags att dra vidare. Ska snacka med Erik men jag är lite sugen på att testa AN hosting, har hört mycket gott om dem och de verkar älska WordPress lika mycket som vi gör. Har du input?

För övrigt SIME är kul. I dagens eftermiddagspaus ringde What’s Next-Tomas upp mig och Fredrik Wass på Skype och hörde sig för. Lyssna här.

Nu ska jag kriga vidare med hostingrails. Vi hörs.

18 thoughts on “jardenberg.se mår inte bra, men What’s next friskar alltid upp”

 1. Håller med Anton. Jag kör Loopia med både Manolo.se och Discobelle.net, och de har båda ungefär 20 000 unika i veckan genom WordPress. Fungerar fint.

  Reply
 2. Håller med Anton. Jag kör Loopia med både Manolo.se och Discobelle.net, och de har båda ungefär 20 000 unika i veckan genom WordPress. Fungerar fint.

  Reply
 3. Jag har kört WordPress på Loopia sedan augusti 06, det har funkat bra. Förutom det vanliga strulet när man uppgraderar, men det kan knappast de få skulden för. Sen om det “fattar wordpress på serversidan” är ju en annan fråga.
  För övrigt kan jag tillägga att jag inte haft tid att göra de senaste uppgraderingarna, så jag ligger kvar med 2.1.

  Reply
 4. Jag har kört WordPress på Loopia sedan augusti 06, det har funkat bra. Förutom det vanliga strulet när man uppgraderar, men det kan knappast de få skulden för. Sen om det “fattar wordpress på serversidan” är ju en annan fråga.
  För övrigt kan jag tillägga att jag inte haft tid att göra de senaste uppgraderingarna, så jag ligger kvar med 2.1.

  Reply
 5. Jag menar någon som verkligen är duktig på WordPress ur ett applikationsperspektiv. Någon som kan fungera som samtalspartner också, som kan ge något mer än en plats att placera sina skor på.

  Reply
 6. Jag menar någon som verkligen är duktig på WordPress ur ett applikationsperspektiv. Någon som kan fungera som samtalspartner också, som kan ge något mer än en plats att placera sina skor på.

  Reply
 7. Jag har använt Datakultur.com i flera år. Få driftstörningar och hjälpsam support (räddat filer efter misslyckade WP-uppdateringar etc.).

  Reply
 8. Jag har använt Datakultur.com i flera år. Få driftstörningar och hjälpsam support (räddat filer efter misslyckade WP-uppdateringar etc.).

  Reply
 9. Någon som har tankar utanför seo perspektivet om hosting i usa? Förr var det vanligt med invändningar som att bandbredden är begränsad. Dvs antalet samtidiga anslutningar blir problematiskt. Tankar någon?

  Reply
 10. Någon som har tankar utanför seo perspektivet om hosting i usa? Förr var det vanligt med invändningar som att bandbredden är begränsad. Dvs antalet samtidiga anslutningar blir problematiskt. Tankar någon?

  Reply

Leave a Reply