NEXT we take Berlin

Jag var på väg redan förra året, men då var jag tvungen att ställa in i sista sekunden. Men i år ska det bli av! Den 8-9 maj drar jag till NEXT 2012 i Berlin. Jag åker som inbjuden bloggare och tänker se till att mata er fulla med material därifrån. Jag tar beställningar också, så säg om det är något från programmet du är extra intresserad av.

Eller varför inte hänga med själv? Använd den här länken i så fall, då får jag 10% i kickback och bjuder dig på en stor och kall bier där nere ;)

De vänner som var där nere förra året var lyriska och det är ännu fler spännande punkter på programmet i år. Jag gillar verkligen att det inte bara är ”the ususal suspects” utan att det både på scenen och i publiken finns utrymme för överraskningar.

Förresten. Det är sista dagen idag – den 5 april – att signa upp för deras Startup-track. Sprid ordet!

Och en post som den här vore inte komplett utan ”First we take Manhattan” – med tysk text…

2 thoughts on “NEXT we take Berlin”

Leave a Reply