Non profit? Lyssna nu – det här vill du vara med på

”Vanliga” SIME är superkommersiellt, och alldeles, alldeles underbart (i år är det ännu maffigare än vanligt). Men hos gänget bakom SIME klappar varma hjärtan och en äkta tro på att internet kan användas för att göra gott, även utan mammons inblandning. Så i år kör man för första gången en NGO-version. Kolla in agendan som rullar den 17-18 november i Stockholm.

Det beskrivs helt enkelt som ett sätt att gifta ihop .org med näringslivet, klockrent. Dagens Media har sammanfattat det bra, och här kan du ansöka. Gör det nu, det finns platser kvar!

BTW, den 1 oktober kommenterade jag eventet så här:

Det här är ett spännande initiativ, och det ska bli kul att se vart det tar vägen. Men jag studsar lite på att ”organization” är ett tvingande fält i ansökningen – det är väl väldigt många aktivister som jobbar utanför de traditionella organisationerna idag. Är det inte lite gammalt tänkt?

Dagen efter var det fixat. Rock on!

3 thoughts on “Non profit? Lyssna nu – det här vill du vara med på”

  1. Det som jag nog tycker är allra mest spännade är givetvis företag vars affärside är göra världen bättre samtidigt som man tjänar pengar. Socialt entreprenörskap med andra ord. Givetvis är det viktigt att man hittar balansen.

    Reply

Leave a Reply