Sandra i Mindpark-soffan

En första sändning från soffan @ Parken. Sandra, ny i gänget fick inget att välja på. Samtalet, som egentligen bestod bestod av nio delar skratt och en del allvar (innan ”redigeringen”) handlar om varför journalister ska blogga, varför läsarmedverkan är en bra sak och en liten smula om var rubbet är på väg. Vi spelade in redan i måndags när S gjorde sin första dag, men jag har inte hunnit få upp det förrän nu. Och det blev ju vältajmat med tanke på dagens inlägg på samesame om bloggen som ett komplement.

10 thoughts on “Sandra i Mindpark-soffan”

 1. @Marcus Friberg: Jag hoppas kunna få ut ett inlägg de närmaste dagarna, och som svar på din fråga; ja, soffan är urskön! :)

  Reply
 2. @Marcus Friberg: Jag hoppas kunna få ut ett inlägg de närmaste dagarna, och som svar på din fråga; ja, soffan är urskön! :)

  Reply
 3. Om det finns en person som alltid är uppdaterad, alltid kan de senaste finesserna på nätet och alltid har åsikter så är det Jakob!. Rätt person i rätt soffa :)

  Kul intervju!

  Reply
 4. Om det finns en person som alltid är uppdaterad, alltid kan de senaste finesserna på nätet och alltid har åsikter så är det Jakob!. Rätt person i rätt soffa :)

  Kul intervju!

  Reply

Leave a Reply