Skapa egna magasin i Flipboard (och kolla in #smios – magasinet)

Jag tycker om att jobba med Flipboard, så när man släpper en ny funktion måste jag så klart testa.

Helt kort, när jag ser något intressant i Flipboard så kan jag inte längre bara dela det som ett enskilt objekt till mina sociala kanaler, jag kan också samla ihop det i ett eget magasin – som sedan andra kan följa. Hanteringsmässigt är det otroligt enkelt, och jag kan också ”publicera” saker direkt från webbläsare.

Flipboard-1

Däremot verkar det inte som om man kan läsa magasinet utanför Flipboard än, men jag tror det kommer en embedfunktion real soon. Det finns mycket kvar att göra.

Men redan nu är det läckert. Jag har börjat sätta ihop en tidskrift som jag tycker att alla i offentlig sektor ska prenumerera på. I #smios – magasinet samlar jag ihop sådant som är intressant och relevant för kommuner, landsting, myndigheter (och politiken) inom området sociala medier och vår digitala samtid. Häng med.

Discovery verkar fortfarande vara knepigt. Testa att sök på #smios, funkar för en del.
IMG_0150

Om det inte funkar, sök på @jocke och leta upp länken i mitt flöde. Som sista alternativ, öppna den här posten på en iOS-enhet och klicka här.

Funktionen att skapa egna magasin är helt ny för idag, så vi får ha lite tålamod med att det kanske svajar lite…

(Parentes, här är ett av mina tidigare experiment – Dagens Flip, som nu är vilande. Testa, utvärdera, fortsätt eller lägg ner;)

1 thought on “Skapa egna magasin i Flipboard (och kolla in #smios – magasinet)”

Leave a Reply