Steve Balmer till Stockholm

Media Management är en utbildning som anordnas av KTH och HHS och som blandar teknik och affär på ett skönt sätt. Det verkar som om jag inte är ensam om att tycka det.

Steve Balmer, inte helt okänd CEO för Microsoft, har hört av sig och vill komma på besök. Han kommer till Grand Hotel den 5:e oktober och vill då träffa MM-studenterna. Det är ingen tvekan om att det orsakat en viss entusiasm. För att citera en av de inblandade:

Att Steve kör en sit-down med studenter (och dessutom ekonomistudenter) händer verkligen inte på den här sidan verkligheten

Kul, verkligen kul för de som kan vara med. Och som en kamrat konstaterade: ”Undrar vilket humör han är på…” med tanke på att på måndag får Microsoft sin dom. Tyvärr är jag själv i London, annars hade Steve fått något att bita i ;)

Pressrelease med mer info är tydligen på g, men om du ändå inte kan vänta, kontakta Jan Björk, på HHS. Han har koll på läget. As always.

Andra bloggar om: , , , ,

8 thoughts on “Steve Balmer till Stockholm”

 1. Hehe, jo det kan jag garantera att stolarna är. Däremot kanske man borde ha första-hjälpen-kit redo under stolarna för de på första raden :)

  Reply
 2. Hehe, jo det kan jag garantera att stolarna är. Däremot kanske man borde ha första-hjälpen-kit redo under stolarna för de på första raden :)

  Reply
 3. Jag kommer att träffa Ballmer på ett rundabordssamtal med två andra journalister. Har du några tuffa frågor du vill ställa till honom får du gärna tipsa mig. :)

  Reply
 4. Jag kommer att träffa Ballmer på ett rundabordssamtal med två andra journalister. Har du några tuffa frågor du vill ställa till honom får du gärna tipsa mig. :)

  Reply

Leave a Reply