Nu får det vara nog. Framöver kommer jag att aktivt hänga ut alla konferensanläggningar som inte kan leverera ett fungerande nätverk.

Stockholm Waterfront, ni har grymt läckra lokaler och arrangemanget som Internetworld fixat är magiskt. #webbdagarna rockar.

Men det är inte ok att nätverket på fina Stockholm Waterfront inte fungerar. Det var kass under #ssmx och jag vet att ni fick mycket kritik för det då. Nu hade arrangörerna fått löften om att ni hade fixat det. Ändå är det fortfarande kass. Att 3G inte fungerar i lokalerna är illa, om än inte enbart ert fel. Men att WiFi inte lirar är inte OK i en nybyggd anläggning 2011. Inte alls OK. När ni har fixat kommer jag att uppdatera den här bloggposten och förbehållslös hylla er istället. Men tills dess, tugga i er att ni får pisk…

Så sluta snacka slogans som ”a venue where everything is possible” och se till att börja leverera istället. Fungerande WiFi NU!

Fotnot, Stockholm Waterfront är inte alls ensamma – trasigt wifi är ett återkommande tema. Men droppen har urholkat stenen, det är dags att säga ifrån på skarpen. Det är ju ändå 2010 och mer därtill.

Uppdatering: @Tbjorkegren påminner om att det var kris under S-kongressen också. Från Makthavare.se. Här är synpunkterna från reco.se – och alla verkar vara överens. It blows.