Vad är väl en bal på slottet…

Den här veckan inleds med med seminarium på Malmö Högskola på temat “Digital Ekonomi”. Den akademiska världen är normalt sett inte min turf, men att delta i gästpanel med tex Anders Mildner, Nicklas Lundblad, Rasmus Fleischer, Martin Thörnkvist och Tobias Nielsén gick inte att motstå. Det lär bli mycket upphovsrätt och jag tror det kan bli riktigt intressant.

Därefter kastar jag mig raskt till Sturup för vidare transport till Oslo. Resten av veckan kommer att ägnas åt Schibsted, VG och projektet eRev. Med på resan är bland annat Mats Eriksson från Aftonbladet tillväxtmedier och det är alltid lika kul att återförenas. En helt OK vecka alltså. Men…

Samtidigt innebär det att jag missar:

Plus mer som jag antingen inte får eller inte vill skriva om. Helt bisarrt. När det väl händer en massa spännande i mina hemmatrakter så är jag i Oslo. Nåja.

Leave a Reply