Vad kan du om Wikileaks?

Planeto är ju ett av mina favoritprojekt, och det rör sig framåt i ett rasande tempo. Nu börjar det blir grymt krispigt och en favoritfeature är att sätta ihop egna frågeset. Jag har samlat ihop åtta frågor om Wikileaks. Är du n00b eller 1337?

Angående leaderboarden till höger: @THE_REAL_WILLE har också spelat, men eftersom han inte var inloggad med sin Facebook så sparas inte resultatet. Tänk på det om du vill stajla…

Att det gick bra för mig är inte så konstigt, jag skrev ju frågorna. Att det gick bra för @dekaminski kan bero på att han förekommer med citat i en av frågorna ;)

Klicka på bilden ovan för att komma in och spela. Slår du mig?

Vill du göra egna set är det bara att klicka på create och rocka loss. De blir tillgängliga för dina facebook-vänner direkt, men ska hela världen kunna spela dem måste vi godkänna först. Det kan ta någon timme, så hojta på mig om du har panikbråttom;)

Disclaimer: jag är med och äger bolaget. Men det här hade jag tyckt var skoj ändå ;)

Till sist, och delvis på temat: i morgon lunch pratar vi Wikileaks på SHIP. Fantastiska MiH Future arrangerar och det blir mat, musik, möten och mys. Finns även på Facebook. Hinner jag så sänder vi live också.

Leave a Reply