Klicka upp och kolla flödesschemat. Det är uppenbart av kommentarerna i förra bloggposten att många gillar Googles kretsar mer än vad jag gör. Men kom inte och säg att det är enkelt…

Cred för originalet till Lee S, som jag rekommenderar att du följer på Google +, bra grejor i det flödet.

Uppdatering: En bra kommentar som förtydligar ytterligare

But you missed the re-sharing that occurs when someone is “mentioned” in a comment to a post, even when re-sharing is disabled. It gives access to the original post and allows the “mentioned” user to “mention” additional users, giving them access as well.

In essence, there’s no way to know who will see your post unless you are perfectly confident that all of your readers will agree to not to violate your privacy, either intentionally or through an ignorance of how the sharing works in G+.

Uppdatering 2: @patrozoo tipsar om att man redan ändrat på +mention-sharing, så kommentaren ovan gäller inte längre. Återstår att se hur många andra klurigheter vi kommer stöta på ;)