Vill du vinna Stora Bloggpriset – eller vill du garanterat INTE vinna det?

Massmail, spam, är ett kassaskåpssäkert sätt att INTE vinna Stora Bloggpriset.

Så här är det. Liksom 99 andra bloggare i sverige tillhör jag ”bloggpanelen” som har en roll i att vaska fram vinnarna av ”Stora Bloggpriset”.

En kommentar med ett bra tips, gärna motiverat, i en kommentar här på bloggen ökar sannolikheten att jag får syn på dig. En bra sak alltså. Så vassego, kommentera och länka allt vad du kan.

Men ett mail till min mailbox, automatiserat, tråkig, spammigt och alldeles uppenbart utskickat till så många bloggpanelister som du orkat leta reda på placerar dig å andra sidan på min shitlist. Hur bra du än är kommer du inte att få någon röst från mig, för du har visat prov på riktigt dåligt omdöme. Så, då var det sagt och jag tror att många i panelen håller med mig. Spam är alltså ett säkert sätt att inte vinna Stora Bloggpriset.

11 thoughts on “Vill du vinna Stora Bloggpriset – eller vill du garanterat INTE vinna det?”

 1. Men seriöst. Spamkommentarer är ungefär lika jävla tråkiga. Om nån skriver en kommentar utan annat syfte än att jag ska kika på den bloggen, och gör det som kommentar till ett inlägg utan anknytning, utan anledning, utan att referera till något jag skrivit, då är det ett säkert sätt att få mig att inte titta på den bloggen.
  Om jag däremot skriver en postning och BER om tips på bloggar, då är det ok…

  Reply
 2. Normalt sett är det ett skit med den sortens kommentarer. Jag uttryckte mig dumt – vad jag menar är att på den här *posten* välkomnar jag kommentarer som säger: ”kom och titta på min blogg, den är fin och borde vinna kategorin … därför att …. ”

  Men tiden räckte inte till, nu får vi se var det tar vägen ;)

  Reply
 3. Alltså. Det känns fjantigt att tipsa om sin egen blogg i förhoppningen om att den vinner ett pris. Men jag gör väl det.

  Elkers.se.

  Check it out. Politik sett från en förvirrad tonåring. Underhållande for sure.

  Reply

Leave a Reply