Massmail, spam, är ett kassaskåpssäkert sätt att INTE vinna Stora Bloggpriset.

Så här är det. Liksom 99 andra bloggare i sverige tillhör jag ”bloggpanelen” som har en roll i att vaska fram vinnarna av ”Stora Bloggpriset”.

En kommentar med ett bra tips, gärna motiverat, i en kommentar här på bloggen ökar sannolikheten att jag får syn på dig. En bra sak alltså. Så vassego, kommentera och länka allt vad du kan.

Men ett mail till min mailbox, automatiserat, tråkig, spammigt och alldeles uppenbart utskickat till så många bloggpanelister som du orkat leta reda på placerar dig å andra sidan på min shitlist. Hur bra du än är kommer du inte att få någon röst från mig, för du har visat prov på riktigt dåligt omdöme. Så, då var det sagt och jag tror att många i panelen håller med mig. Spam är alltså ett säkert sätt att inte vinna Stora Bloggpriset.