Vuvuzela, nu större än hela Sydafrika

Jag är ingen sportnörd, men jag är en nyhetsknarkare och har så klart inte kunna undgå att höra (talas om) Vuvuzelan. Så när jag läste om den som en av årets största pr-floppar kom jag på att kolla läget.

Så här säger Google Trends om matchen mellan Vuvuzela och Sydafrika

Om inte en KO så iaf en ganska tydlig poängseger. Att ”Sydafrika” står inom citat beror på att jag först testade samma sökning med hela världen som urval och ”south africa” som parameter. Det gick bra det med, visade på samma tendens, men blev inte lika tydligt. Därför, svensk version istället. Enjoy!

Sedan är det en helt annan sak att det är sjukt kul att ha den i sin iPhone ;)

Related articles by Zemanta (bara för att bevisa nyhetstrycket)

Enhanced by Zemanta

5 thoughts on “Vuvuzela, nu större än hela Sydafrika”

Leave a Reply