#004 av #blogg100 – om #kod100 och hundra svenska hus – från sjuksängen

Efter tre löjligt förkylda dagar vaknade jag till en snurrande värld i morse. Allt roterade och jag var så yr att jag inte kunde stå på benen. När jag vände mig i sängen blev jag så akut illamående att jag … Nu är det lite bättre, men misstänker virus på balansnerven. Hur som helst kommer jag ta det väldigt lugnt ett par dagar, så det blir korta inlägg.

På statistikområdet nöjer jag mig med att ladda upp dagens PDF-rapport, och konstatera att #kod100 är ännu ett spännande projekt som blommar upp i kölvattnet av #blogg100. Toppbilden visar dock tydligt vilket projekt som är bossen ;)

Dagens blogg hittade jag via Flipboard-läsningen och fastnade direkt. Projektet 100 hus 2013 är ett helt perfekt tema i temat, och jag är otroligt glad att Susanne bestämde sig för att sy ihop dem. Annars hade jag förmodligen inte hittat dit, och se så bra det är med #blogg100. Och Susanne Hultman och hennes fantastiska blogg kommer jag följa långt efter de här 100 dagarna. Great stuff.

4 thoughts on “#004 av #blogg100 – om #kod100 och hundra svenska hus – från sjuksängen”

  1. Åh, jisses! Så det är därför min besöksstatistik rusade i taket! Jag tackar för fina ord och rodnar av berömmet. Fast mina Hundra hus 2013 hade jag ju tänkt publicera under hela året förstås. :)

    Krya på balansnerven! Fingrarna klarar väl trots allt att balansera rätt på tangenterna/skärmen.

    Reply

Leave a Reply