#almedalen dag 0 – stickersfest och mediameta

Anlände Almedalen idag, via fantastiska Kullaflyg (lemmings-varning), hämtades av @arkland_swe och serverades brunch. Helt fantastisk service. Gotland-Resten av världen 1-0

Smolk i glädjebägaren är att jag senare gjordes till åtlöje…

Men det är så det är bland vänner. Svinhugg går igen. Vänta bara…

Hur som helst, dagens höjdpunkt kom tidigt. @bjornfalkevik har fixat STICKERS!!! till oss. Få saker kan göra vuxna män så ömma i blicken.

Det är fascinerande hur hett det är med klistermärken. Men i det här fallet är det än mer påtagligt, eftersom de är så grymt snygga. Jag tycker vi kollektivt lyfter på hatten för @entapir som gjort årets kåmbat-disajn. Almedalen ligger för våra fötter.

Dagens stora snackis var så klart Aftonbladets härdsmälta. Den bloggade jag om tillsammans med vännerna på @mBuzzSweden. Är skitskraj att hela veckan ska komma att handla om mediameta istället för riktigt och viktiga samhällsfrågor. Vi får försöka styra bort från det, ok?

Knallade förbi Hästgatan 12 och testade bredbandet. Helt ok. Så i veckan ses vi på bloggplats H12. Eller hur?

Åt grym kinesisk på Surfers. Låt inte utseendet lura dig. Kanonställe.

Någon (@MaJaVi?) har satt ihop ett ordmoln och ”jocke” (eller egentligen @jocke) är lika stort som ”imorgon” och ”Aftonbladet”, men lite mindre än ”Visby” och ”till”. Kul grepp, men jobba på stopporden.

Kunde konstatera att Telias 4G tuffar på bra. Bättre än ADSL-internettet i kollektivet.

Och på tal om kollektivet, det känns skönt att åter samlas runt köksbordet och lösa världsproblem (läs: morgondagens sändning). Avslutande redaktionsmötet i köket bjöd på trivsel…

Och i morgon är det premiärdags för säsong två av vår talkshow. #gma11 – eller ”God morgon Almedalen”. Läs mer i Brits eminenta inför-text, men var också beredd på överraskningar. Det är jag ;) Klockan 08.00, Café Milagro om du är på plats, annars live på bambuser.

6 thoughts on “#almedalen dag 0 – stickersfest och mediameta”

Leave a Reply