Funderar på den kommande sommaren. Noterar att det är solsken i större delen av landet och direkt ser jag statistiken minska med 20%, och aktiviteten falla

Det är väldigt många som mer eller mindre stänger för sommaren, och förra årets månadsgraf talar sitt tydliga språk

Men jag är kluven. Jag kommer ju ändå att fortsätta hålla koll, så kanske ska jag vara kärringen mot strömmen och publicera friskt hela sommaren. Det har varit min plan tidigare, och jag tror jag står fast vid den – även om om trafiken sjunker. Men jag tänkte vi kanske kunde göra en deal?

I takt med att allt fler flyttar ut i solen och går offline så kan väl vi som håller ställningarna, vi som står kvar på barrikaderna, försöka vara lite mer interaktiva. Tänk om kommentarsfrekvensen och länkadet kunna gå upp i sommar, istället för att följa med siffrorna ner. Hur låter det?

Ska vi hänga ihop genom sommaren? Sommarkollo 2010 i bloggosfären? Ska vi?