#blogg100 – tack och hej

Sorry, men jag lägger ner. #blogg100 känns helt enkelt inte så lustfyllt längre. Det är ingen biggie för mig, och absolut inte för världen i stort. Skälet är oväsentligt och i övrigt kommer allt fortsätta vara precis som vanligt.

Tyvärr betyder det att jag avbryter statistikleveransen också, men bevakningarna är kvar och kanske blir det en sammanfattning i halvtid eller något. Undrar du något speciellt kan du så klart fråga.

Däremot kommer jag se till att fortsätta läsa och lyfta fram fantastiska bloggare. Det får bli i någon annan form bara, kanska ska skaka liv i det gamla söndagscred-formatet igen…

Anyway. Var rädda om varandra där ute!

Bildcred: Divided Highway CC BY-NC-SA Diego Iaconelli/Flickr

10 thoughts on “#blogg100 – tack och hej”

  1. Äsch då. Men du fortsätter ju skriva ändå, så det gör ingenting att du inte skriver varje dag i hundra dagar. Det blir väl hundra inlägg på mer än hundra dagar i stället och det är gott nog.

    Reply
  2. Nej, va synd. Har lärt mig lite av ditt metabloggande med statistik och ord & begrepp jag inte är alltför bekant med. Nåväl, vad är väl en bal på slottet. :-D Fast som Susanne skriver – du tystnar ju inte! Och det är bra det!

    Reply
  3. Trist. Men någonstans förstår jag dig. Tur att du har för vana att skriva annars också. Så tystna lär du ju inte göra. Men jag kommer att sakna dina vardagliga blogginlägg.

    Reply

Leave a Reply