Bloggteamet växer!

Bloggteamet blir ännu starkare. Det blir lite mycket kringinfo nu innan allting sätter sig och kommer igång. Men det här måste ju berättas. Erik Hörnfeldt, Ted Valentin och Gustav Holmström kliver ombord. Otroligt kul, kolla in hela listan här. Jag har några ytterligare  namn på väg in, och väntar på besked. Sedan låter vi det sätta sig lite, arbetsro, och avstämning efter hand. Full transparens så klart.

När det gäller innehållet och formen har jag lagt upp en första version med ”instruktioner”. Jag tar givetvis gärna emot kommentarer.

Uppdatering: Dagens Media skriver om Bloggteamet och vinklar såklart på att det är så få kvinnor (men man blev uppenbarligen så uppskuttad över att ha kommit på den vinkeln att man valde att inte räkna någon av de sex kvinnor som faktiskt är med).

Min take när det gäller sammansättningen är följande. Eftersom jag gärna vill känna de som är med i teamet personligen så har det kommit att se ut så här i en mansdominerad bransch. Jag skulle gärna haft med fler kvinnor och jag tror att det kommer att ske förändringar över tiden. Många av mina favoritskribenter är kvinnor, och en del har blivit tillfrågade – men antingen inte hunnit svara än eller avböjt. Men med det sagt, jag tycker det är ett mycket, MYCKET, större problem att alla i teamet är svenskfödda. Och jag tycker det är symptom på en sjuka när inte Dagens Media väljer att reflektera över det istället.

Uppdatering 2: Yihha! Åsk Dabitch Wäppling och Sandra Jakob är med nu. Listan är uppdaterad igen.

6 thoughts on “Bloggteamet växer!”

  1. Wow, vilken laguppställning! Känns som om vi kan räkna med massor av läsvärt och tänkvärt framöver…

    Reply
  2. Tycker till skillnad mot DM inte alls att det är för få kvinnor. Jag tycker snarare kvoten är hög om man ser till hur många i branschen som är kvinnor. På Good Old är jag ju enda tjejen och jag tror att det är långt från något ovanligt när man jobbar med webben.

    Reply

Leave a Reply