Då kör vi igen

Julstädar tidigt i år. Nu ska mina digitala fotspår samlas ihop. Nu jävlar ska det bli ordning på torpet. Mindpark.se kommer fortfarande vara den tunga kanalen, men här ska jag kunna ta i lite mer från tårna och skriva lite bredare/spretigare. Ungefär som på gamla meh, som har fått utgöra basen för det som ligger här. Den ska stängas så snart jag hackat ihop en bra .htaccess med snygga 301:or.

Bilder som jag tidigare publicerat på allandnothing har oftare landat på flickr, så nu tar jag det steget fullt ut också. Annat material kan landa där det för stunden känns bäst, men kommer vara åtkomligt via en samla lifestream på en sida här på bloggen. Snart.

Jaiku kommer också fortsätta vara mitt förstahandsval för microbloggande. Den får också en plats i sidebaren, men jag ska försöka att inte lasta ner högerkanten för mycket.

Kategorier, taggar, plugins etc kommer ständigt att utvecklas under de närmaste veckorna. JardenbergKommenterar ska repareras och integreras. Bloggroll och länkar ska fixas till. Min första, slarviga översättning av GEEX3M lämnar mycket övrigt att önska… Det tar lite tid att sjösätta det här, med alla tusen idéer som finns i huvuet. Hacka gärna, eller kom hellre med konstruktiva förslag.

Förresten – jag kör den här på beta 2 av WordPress. Det är så otroooligt bra så man blir helt förvirrad. Uppgraderingen var löjligt enkel. Escenic och Polopoly – släng er i väggen.

10 thoughts on “Då kör vi igen”

Leave a Reply