Enkla pengar till Kiva

Bluetooth SIG, en intressegrupp med 12.000 medlemmar som jobbar med, och för, BT har kickat igång ett initiativ för att donera pengar till Kiva. Initiativet kallas Bluetooth Sharing4Caring och jag rekommenderar dig att kika på det. Givetvis har de andra motiv än att skänka pengar också; ) men det jag tycker är viktigt är att vi får möjlighet att med bara en knapptryckning dra iväg en dollar av deras pengar till Kiva (som ni säkert vet att jag gillar).

Bluetooth.com | Sharing4Caring

Givetvis vet jag att de köper sig uppmärksamhet på det här sättet. Men det gör mig faktiskt inget. Det är bättre att deras marknadsföringspengar landar hos Kiva än hos mediebyråerna och dess förlängning.

Disclaimer, Micco Grönholm, en av de ansvariga är en vän och kollega i bloggteamet

Leave a Reply