Google lanserar mobile ads i skandinavien (och jardenberg.se är fortfarande sjuk)

Petri Kokko (i effekt Mr Google i norden) berättade precis från scenen på SIME att det är dags för mobile ads även här i skandinavien. Enkelt att komma igång och testa med mobilannonsering alltså. Vi gör väl som vi brukar, drar lärdom av google och om det flyger så bygger vi eget eller hittar mer komplicerade, men också mer intäktsbringande partnerskap.

Rickard Steiber kom förbi efter presentationen och berättade att jag var först ut med nyheten. Lite kul. Nu har internetworld plockat upp den, så då är väl alla länka dit istället…

Serverstrulet fortsätter. Senast på måndag flyttar vi. Men för att göra skadan värre så fick vi pisk idag när klantskallarna på Loopia inte kunder överleva ett strömavbrott. Alla DNS-tjänster var borta ett bra tag. Åhhh, vad jag är trött på alla inkompetenta leverantörer. Håll ut, nu tar vi nog hem jardenberg.se till parken – förutom att det ger oss lite nördpoäng så kan vi iaf inte skylla på någon annan när det strular ;) Det blir alltså korta uppdateringar ett tag till.

12 thoughts on “Google lanserar mobile ads i skandinavien (och jardenberg.se är fortfarande sjuk)”

  1. Då ska du se vilket tempo jag hade haft om inte jardenberg.se mått sämre än jag. Det är en bra grej att processa i en blogg under tiden man lyssnar. Det blir faktiskt avsevärt mer värde även för min del.

    Reply
  2. Då ska du se vilket tempo jag hade haft om inte jardenberg.se mått sämre än jag. Det är en bra grej att processa i en blogg under tiden man lyssnar. Det blir faktiskt avsevärt mer värde även för min del.

    Reply

Leave a Reply