Jag gillar Google skarpt, det är nog ingen större hemlighet. Jag tycker det är ett föredöme i väldigt mycket av det som händer på nätet, och det är svårt att inte bli imponerad av det de gör. Men jag är inte blind, jag inser ju att det finns en fara med att ett företag blir så dominerande som de är. Jag brukar trösta mig med att det finns alternativ, och jag fortsätter bara använda dem så länge de fortsätter göra bra saker.

Men nu verkar Google ha bestämt sig för att påminna mig om att Dr Evil kanske lurar i vassen. Man har fimpat i stort sett alla mina blogger-bloggar. Man har bara stängt dem. Jag fick inget meddelande, och när jag försöker ta reda på vad de grundar det på, och få igång en konversation om det – så är det som att springa riktigt, riktigt fort rakt in i en betongvägg. Jag hittar ingen ens avlägset logisk förklaring i deras användarvilkor, och under länken ”Kontakta Bloggers support” finns faktiskt ingen kontaktmöjlighet i den här frågan.

Det ska bli kul att ta upp det här med Nicklas Lundblad, som jag lägligt nog har en lunch med idag… Jag vet att jag inte är ensam om det här. Har du haft samma problem, lägg en kommentar och berätta vad som hände och hur det slutade.