influence-is-complex, lånad från GetUp

Alla snackar om inflytande på nätet, i synnerhet i dessa dagar av Kloutscore, Peerindex och diskussioner om olika mekaniska sätt att försöka mäta det. Min vinkel är lite bredare. Här är en presentation på temat, med förhoppningsvis en del nyttig tips. Frågor? Jag svarar så gott jag kan ;) Klicka igång filmen här under nu.

Här kan läsa några texter om effekterna av Klout och Peerindex. Och här är den presentation jag hänvisar till om att heta Henrik Larsson, men inte vara den Henke… Läs på om Creative Commons och börja var generös med ditt innehåll. Länk till SSWC, som ett exempel på att gå utanför komfortzonen. På tal om att köra mjölken så nämner jag #jjk. Eller varför inte kolla in min cook-a-long ;) Till sist, här kan du läsa om ”Be honest and do good shit”, nu saved in stone.

Mer kommer efterhand som jag fyller på med frågor och svar.

Forza i Skåne, nätverket för unga entreprenörer, arrangerar en lördag i månaden GetUp. Tack för att jag fick komma och träffa er. Ni rockar. Spana in filmen från i lördags. Och gissa hur glad jag blir när grymma Isolina skriver upp mig…