Vilken häftig första vecka det varit på nya jobbet. Jag har blivit otroligt väl mottagen, mött så fantastiskt många duktiga och ambitiösa medarbetare och hittat grymt många spännande projekt.

Jag ska inte göra någon lång rapport här, bara berätta att en av de saker jag bestämt mig för att låta all planering ske öppet, så långt det är möjligt. Staden är stor och det är mycket som händer, så för att se till att jag gör rätt saker, i rätt tid och med rätt människor är det viktigt att alla som vill kan få koll och delta. Efter lite funderande tog jag ett par timmar idag och satte spaden i marken. Learning by doing. Jag är imponerad av hur verktyget Trello fungerar, men också av hur de visar upp sin planering. Så jag lånade konceptet och här är en först version.

Titta in på min öppna planering och kommentera gärna här på bloggen eller maila mig. Det är säkert mycket som är alldeles för otydligt förklarat och det saknas säkert massor med saker i det här tidiga skedet. Men det är det som poängen med ett öppet arbetssätt. Resultatet blir bara bättre och bättre med tiden. Så ös på!

Uppdatering. Det får ju så klart gärna se vackert ut också. Har lagt på en snygg bakgrundsbild (CC, så klart). Har dessutom öppnat kalendervy för en annan översikt, även om inte mycket syns än eftersom ytterst lite är tidssatt.  En smart/kul grej är ”card aging” i pirate mode. Det betyder att efter en, två resp fyra veckor så kommer ouppdaterade kort se allt äldre ut. Till sist, jag slog på att alla med Trellokonto kan rösta på de olika korten.

Internetutveckling | Trello-2