jardenberg kommenterar – 2009-08-18

 • Reader's Digest Bankruptcy Details: Presentation to Public Lenders
 • – Reader digest är illa ute. Och det känns väl ganska logiskt. När jag var liten läste både mamma och farmor dem, och jag kommer ihåg dem som nödläsning på sommarsemestern. Sist jag hittade ett ex var det fortfarande exakt samma produkt, lycka till med det liksom. Nu ska de försöka förnya och förändra. Lycka till med det också.

 • Sharing with Google Groups
 • – Det här var smart. Om nu bara Google groups någon gång kunde bli appifierat. Jag vill ju kunna köra det integrerat under min egen domän.

 • Fyra fel på 300 tecken – så gjorde vi
 • – Det är svårt att inte charmeras av den här texten om hur fel det kan bli.

 • Mahalo Guides cashing out for over $1,000 a month now « The Jason Calacanis Weblog
 • – Intressant att se siffror från Mahalo, det ser ju faktiskt ut som modellen flyger. Som en slags kvalificerade mechanical turks hanterar de ett stort antal sidor och tjänar faktiskt en hygglig slant på det. Jag tror inte vi ska underskatta pengar som drivkraft – om inte annat för att det blir lite som en tävling. Ett spel. Spännande att se hur de ska kunna hantera det om folk börjar spela spelet.

 • Daring Fireball: The Android Opportunity
 • – Håller med John Gruber på varenda punkt här, jag VILL verkligen att min Android/HTC Magic ska vara skitbra. Men den är inte det. Men det värsta är nästan ändå att det inte bara är hårdvaran som suger. Android är inte heller bra nog. Tyvärr, ärligt och innerligt.

 • Vem i helvete vill inte vara en HTML-tag? (R)
 • – Jag vill vara rel=”canonical”. Obegripligt? justgoogleit.com.

 • tuggOmat
 • – Du måste in och rösta på Tuggomaten. Inte för att jag tror på idéen utanför att jag tror på Klas. Håller han igång det här ett par varv till så kommer det att bli hur kul som helst.

Leave a Reply