Koll på sociala medier i Almedalen

Min vecka i Almedalen 2010 blev precis ännu mer spännande. För att inte tala om hur spännande det blir för alla medverkande där. Citerar från JMW:

Arbetsdagen för sociala medieakuten inleds med en livesänd analys av sociala mediediskussionerna dagen innan. Tillsammans med Jocke Jardenberg kommer JMW och dagsaktuella inbjudna panelmedlemmar att lyfta highs and lows i sociala mediesfären dagen innan. Och från nattens tweets under roséminglandet.

Det kommer att bli en inspirerande, lärande, rolig, kritisk och på alla sätt grym panel som stampar igång en ny dag genom att reflektera över den gångna. Vi funderade först på att lägga panelen som en kvällsavslutning, men då hade vi sannolikt missat mycket av nattkrökens svåra gränsdragning mellan ”personligt och privat”.

Förutom tidpunkten och att det är JMW som tillsammans med mig håller ihop det, är det inte mycket som är hugget i sten. Detaljerna börjar planeras nu, så alla kloka förslag och glada tillrop tas gärna emot.

Jag kommer också att vara inblandad i Sociala medieakuten som JMW upprättar för att bistå under hela veckan, men med Makten och öppenheten som en del av min vecka blir mitt fokus morgonpanelen. Gissa om jag ser fram emot det?

JMW, sociala medieakuten, almedalen
Håll utkik efter sociala medieakuten. Din räddare undan #FAIL

Läs mer hos JMW Kommunikation: Almedalen blir socialt: ”JMW satsar på dagliga analyser och social medieakut

9 thoughts on “Koll på sociala medier i Almedalen”

  1. Låter mycket spännande!
    Livesänd för dem som inte kan vara på plats – live för dem som kan vara det. Välj gärna en “lokal” dom gör att man kan ta med alt köpa frukost och ta på plats. En mycket bra start på dagen!

    Reply

Leave a Reply