Mindpark-bloggen i din mailbox

Vi har fått önskemål om att maila ut våra inlägg från bloggen. Så även om vi själva är RSS-junkies fixar vi det givetvis. Vi använder helt enkelt Feedburners möjlighet till mailutskick. Nackdelen är att själva tjänsten är på engelska och det kan störa en del, men å andra sidan är innehållet ju det intressanta. Eller hur? Så signa upp nu så skickar vi ut lite lunchläsning till dig, i stort sett varje dag.

Skriv in din mailadress, klicka på knappen och följ instruktionerna

Delivered by FeedBurner

14 thoughts on “Mindpark-bloggen i din mailbox”

 1. Kan inte någon bygga en bättre tjänst för det där i stället. Feedburners är ju bara nästan bra.

  Reply
 2. Kan inte någon bygga en bättre tjänst för det där i stället. Feedburners är ju bara nästan bra.

  Reply
 3. Jo, nu funkar det! Tydligen hamnade jag fel när jag klickade direkt i RSS-läsaren (Apples Mail), men när jag klickade härifrån blev det rätt.

  För övrigt håller jag med Kal: Feedburners tjänst är väldigt basic. Jag har testat Feedblitz också, men den är inte heller så där fantastisk.

  Reply
 4. Jo, nu funkar det! Tydligen hamnade jag fel när jag klickade direkt i RSS-läsaren (Apples Mail), men när jag klickade härifrån blev det rätt.

  För övrigt håller jag med Kal: Feedburners tjänst är väldigt basic. Jag har testat Feedblitz också, men den är inte heller så där fantastisk.

  Reply
 5. stellan: var säger den det – för jag ser dig som prenumerant (och aktiverad). Var, i vilket skede, fick du det meddelandet?

  Reply
 6. Jag fick det att funka, som sagt. Men när jag skrev min adress i rutan, direkt i Mail, hamnade jag på http://www.feedburner.com/fb/a/emailverify där jag fick fylla i uppgifterna igen. Då fick jag felmeddelandet.
  När jag gör proceduren från jardenberg.se får jag istället en popup, där min adress redan är reggad. Det är nåt med länken där.

  Reply
 7. Jag fick det att funka, som sagt. Men när jag skrev min adress i rutan, direkt i Mail, hamnade jag på http://www.feedburner.com/fb/a/emailverify där jag fick fylla i uppgifterna igen. Då fick jag felmeddelandet.
  När jag gör proceduren från jardenberg.se får jag istället en popup, där min adress redan är reggad. Det är nåt med länken där.

  Reply

Leave a Reply