Spådomar & mitt exjobb

Hej alla glada:)

Som sagt var jag och spådde mig igår. Jag måste säga att det va en helt sjuk upplevelse, kan definitivt rekomendera det, helt absurt! Så ja, det funkade faktiskt. Fast på frågan om vad som är framtiden inom sociala medier blev kvinnan dock lite mer diffus;) Nu till nästa sak.

Jag har tidigare lovat att publicera mitt examensjobb här och “true to my word” här kommer det. Ni får tycka och säga vad ni vill om det men jag hoppas att i alla fall delar av det kan inspirera till lite nya tankegångar. Använd det hur ni vill men glöm bara inte bort att credda mig “It´s all for the glory”. En sak till. Sist i arbetet har jag lite marknadsföringsförlag för hur man når ut med min produkt, det skulle vara väldigt kul att ta del av lite andra tankar och idéer där. Kom med fler förslag!

nyhetsformedling-20

Leave a Reply