Ett stort tack till Brit Stakston och Beijbom books för att de rodde iland Politik 2.0 (adlibris eller bokus). Boken är fin, den är välbehövlig och den kommer att göra skillnad. Stort tack också för ett grymt lanseringsmingel. Tajt, trångt och ingen som helst tvekan om att alla var där! Ni rockar.

Här kan du se hur snygg boken är, och det kommer säkert fler bilder så småningom. Det plåtades flitigt vid minglet nere på Ekovaruhuset.

Men jag måste förtydliga en sak med anledning av att jag publicerade min text här på bloggen. Oavsett vad det står i boken så hävdar jag ingen traditionell copyright

Min text är, som allting annat som kommer från mig, fri att återpublicera. Det är också tillåtet att remixa, bygga på, tjäna pengar på – och i stort sett göra vad du vill med mitt material. Jag vill bara att du anger källan och pekar tillbaka till mig. Licensen är den mest frikostiga varianten av Creative Commons. Alltså, oavsett vad det står på annat håll, någonsin, mitt material är alltid CC-BY.