Martin Jönsson i Mindpark-soffan

Nästa vecka, torsdagen den 24/4 samlar vi åter Mindparks stora arbetsgrupp. Det blir ca 15 personer som jobbar i beslutande och verkställande position inom digitala/nya medier hos våra ägare som dyker upp @Parken i Helsingborg. För första gången kan du vara med, på riktigt. Vi sänder live!

Med start ca kl 16 sätter vi Martin Jönsson i soffan. Mannen, myten, legenden ska få fördjupa sina tankar runt de ämnen han har skrivit om på sin blogg. Alla som deltar på plats har fått bidra genom att leverera ett inlägg som man vill veta mer om, vi på Mindpark har gjort samma sak. Daniel har sammanställt och Sandra kommer att sitta i soffan med Martin och hålla ihop det. Vi sänder det live, as it happens. Länk senare i veckan, har inte bestämt mig för om vi kör enkelt via Bambuser, eller mer avancerat via Mogulus.

Men du behöver inte vara passiv betraktare. Lägg en kommentar till detta inlägg med motivering och länk till ett postning eller ett uttalande du vill höra mer om. Passerar det Daniels/Sandras nålsöga så kan du höra Martin förklara mer runt just din fundering. På samma sätt kommer vi självklart att fånga upp kommentarer och frågor från chatten, eller vår allmänna backchannel på jaiku, under de 90 minuter som vi sänder.

Det här är ett experiment i den lilla skalan. Jag gillar det. På andra änden av skalan när det gäller att skapa virtuell närvaro finns sådant som Pangea Day, som väl inte någon TED-junkie missat. Vi funderar fortfarande på vad vi ska hitta på med just det eventet, men under tiden tiden testar vi vi vidare i vår extremt enkla ände av skalan. Med saker som en morgonpromenad genom parken (kolla geotaggningen, visst är det kul) , en illa filmad paneldebatt på publicistklubben, eller ett samtal med väl valda delar av Sund kommunikation i soffan @Parken. Som sagt, vi testar… Och vi ses väl på torsdag för ännu ett test?

Ta chansen. Fråga Martin om något som är viktigt på riktigt…

7 thoughts on “Martin Jönsson i Mindpark-soffan”

Leave a Reply