Det är mindre än ett år kvar till valet i september 2010, och det kommer att bli ett spännande år. Alla partierna pratar om att ”göra en Obama”, som om gräsrötterna var något nytt i politiken ;)

Med start i morgon kommer jag att öppna för de politiska partierna här på sajten. Det kommer att vara tydligt varudeklarerat när det är ett parti som skriver, inga missförstånd ska behöva uppstå.

Tanken är att det ska handla om partiernas mediepolitik, deras syn på valrörelsen ur ett medieperspektiv, helt enkelt allt som rör sig i skärningspunkten mellan medier och politik. Vi får se lite var det tar vägen – men jag ser en poäng med att det finns en arena för dem där medievärlden gemensamt kan ta debatten.

Först ut är Ulrika Ingemarsdotter som är ansvarig för sociala medier hos Centerpartiet, och som låter oss kika in lite under huven på deras resonemang och verksamhet på väg mot september. Postas torsdag morgon. Spännande. Vem som blir två är en öppen fråga, kontakta mig med ett förslag – eller kommentera här nedan. Jag läser allt.