Spotify för mac, vilken tajming

Idag tyckte last.fm att jag skulle hämta hem en ny version av mac-klienten. Det gjorde jag och nu kraschar den för mig direkt vid uppstart. Det kan alltså vara läge att se upp med 1.3.0.58. Men vet ni vad? Det göööör inget. För idag hände något jag väntat länge på!

Spotify för mac
Det var länge sedan jag längtat så efter ett programsläpp. Och det är bara att vika ner sig och konstatera – det funkar hur bra som helst. Visst – några spår är väl lite feldöpta (IngUlf Lundell är ju ett coolt namn), några fler spår är uppenbart felkategoriserade. Men ändå. Det bara funkar. Pure love, fortfarande!

Och all respekt för en applikation som inte har några inställningar. Hoppas det fortsätter se ut så efter släppet också. Satan vad jag vill att det ska lyckas för det här gänget. Riktiga, äkta ”music lovers”.

Andra bloggar om: , , , ,

2 thoughts on “Spotify för mac, vilken tajming”

  1. Ja Spotify är rikigt j-vla härligt. :) De kunde dock vara lite mer givmilda med inbjudningar. Vill ju bjuda in mer folk… :)

    Reply
  2. Ja Spotify är rikigt j-vla härligt. :) De kunde dock vara lite mer givmilda med inbjudningar. Vill ju bjuda in mer folk… :)

    Reply

Leave a Reply