Alla borde köra Flattr

Sannolikt har du hört talas om Flattr, tjänsten som gör att du med en enkel knapptryckning kan både smickra och sockra. Du visar inte bara din uppskattning via engagemang, du gör det dessutom rent ekonomiskt. Jag tror inte det är helt osannolikt att Flattr kommer att vara en del av framtidens ekosystem. WikiLeaks håller med, liksom många andra.

Vill du testa själv så har jag 50 invites att dela ut. Skriv en kommentar, se till att det finns en länk till blogg och att du har registrerat din mailadress via Disqus – så skickar jag över inom någon dag. Tyvärr är mina invites slut nu, och då var det ändå fler än 50 som jag skickade iväg;) Tack alla för visat intresse.

Bra förklaring av Flattr finns på egna sajten, på Wikipedia och hos Maloki som har levererat många kloka tankar om tjänsten. För egen del gillar jag det framför allt för att det är enkelt, bygger på ett engagemang, och inte har några mekanismer för inlåsning av innehåll. Det är absolut inte en paywall – det är något mycket bättre.

Psst, spana också in att man söker partners som vill integrera Flattr via deras kommande API. Hugg in!

Disclaimer: Jag är vän med en av grundarna, Peter Sunde, men är i övrigt bara en glad Flattr-användare. Det syns nog på mina kommentarer;)

Enhanced by Zemanta

82 thoughts on “Alla borde köra Flattr”

 1. Jag håller entusiastiskt med. Jag har hittills, trots att jag har en månatlig Flattr-budget på 5 €, gått i måttlig vinst varje månad.

  Själv skulle jag vilja ha fler invites att dela ut.

  Reply
 2. Jag håller entusiastiskt med. Jag har hittills, trots att jag har en månatlig Flattr-budget på 5 €, gått i måttlig vinst varje månad.

  Själv skulle jag vilja ha fler invites att dela ut.

  Reply
 3. Suverän idé faktiskt. Du har ingen aning om det är Timbuktu som kör rösten i videon eller? Sjukt likt =)

  Reply
 4. Skulle jag kunna få en till min mentor? Vore jättesnällt, tack! Mailar dig hans adress om det går bra..
  Tack!
  /Michaela

  Reply
 5. Detta verkar vara en sjukt bra tjänst som de som uppskattar den kunskap man får av varandra på nätet:) Jag tar gärna en invite, min blogg är inte helt aktiv ännu kämpar på men jag vill gärna flattra andra:) http://mspeculation.blogspot.com/
  ska regga mailen direkt:)

  Reply

Leave a Reply