Fem procent klart, och för en gångs skull känns det lätt och lustfyllt att det ha 95% kvar. Satsningen på 100 texter på 100 dagar, ”Mindpark: 100 mediahändelser under 00-talet”, har fått ett fantastiskt mottagande. Engagemanget är stort, det twittras, länkas och kommenteras (kolla vilken grym kvalitet på flera av kommentarerna) som aldrig förr. Lycklig blir jag också när en våra texter inspirerar till helt nya texter. Men allra roligast är alla som kommer fram och vill bidra. Det kommer att bli 100 roliga dagar, se bara här, på mailet som jag fick från Gunnar R i morse

Som alla andra älskar jag Mindpark #100. Men jag vill se en bild på varje post – gärna cc-bild. Tar ju lite tid men jag kan hjälpa till. Säg bara till. Behöver bara inlogg och förtroende :-)

Så nu är det så, välkommen ombord som bildchef, Gunnar. Presentation finns snart uppe, men tills dess – njut Gunnar.se. Fler krafter kommer att introduceras efter hand, men jag saknar en sak. Någon med uthållighet och bra ”radioröst” som vill läsa in alla 100 inläggen på Listen To Blogs. Mitt enkla experiment gjorde mig förtjust i formen, men inte i min egen röst ;) och att varje författare ska göra det själv blir för svåradministrerat.

Till sist, veckans inlägg (alla finns listade under kategorin mindpark100):