Nästan en vecka med listan

Fem procent klart, och för en gångs skull känns det lätt och lustfyllt att det ha 95% kvar. Satsningen på 100 texter på 100 dagar, ”Mindpark: 100 mediahändelser under 00-talet”, har fått ett fantastiskt mottagande. Engagemanget är stort, det twittras, länkas och kommenteras (kolla vilken grym kvalitet på flera av kommentarerna) som aldrig förr. Lycklig blir jag också när en våra texter inspirerar till helt nya texter. Men allra roligast är alla som kommer fram och vill bidra. Det kommer att bli 100 roliga dagar, se bara här, på mailet som jag fick från Gunnar R i morse

Som alla andra älskar jag Mindpark #100. Men jag vill se en bild på varje post – gärna cc-bild. Tar ju lite tid men jag kan hjälpa till. Säg bara till. Behöver bara inlogg och förtroende :-)

Så nu är det så, välkommen ombord som bildchef, Gunnar. Presentation finns snart uppe, men tills dess – njut Gunnar.se. Fler krafter kommer att introduceras efter hand, men jag saknar en sak. Någon med uthållighet och bra ”radioröst” som vill läsa in alla 100 inläggen på Listen To Blogs. Mitt enkla experiment gjorde mig förtjust i formen, men inte i min egen röst ;) och att varje författare ska göra det själv blir för svåradministrerat.

Till sist, veckans inlägg (alla finns listade under kategorin mindpark100):

9 thoughts on “Nästan en vecka med listan”

 1. Det hade på sätt och vis varit mest naturligt, men jag tror av olika praktiska skäl att det är för svårt att åstadkomma. Då har jag hellre en riktigt bra och proffsig inläsare som håller ihop hela serien.

  Reply
 2. Grymt inspirerande, Jocke.
  När får man veta, om och i så fall när man ska bidra med ett ev inlägg?
  Vore hur som helst bra med lite framför hållning.

  Reply
 3. Thanks! Ang framförhållning så ligger jag på runt 10 dagar, löpande. Du får väl mailen som jag skickar med uppdateringar? Ligger nog lite efter nu, men får lösa det imorgon bitti.

  Reply
 4. Visst får jag mailen. Men hade inte fattat att du portionerar ut vem som ska göra vad när, allt efter hand. Men det är cool.
  Vi syns kanske på TU-dagarna?

  Reply
 5. Har ju lyssnat på ditt sommarprogram mer än en gång så det får du gärna göra. Är du sugen på att commita dig då? Det är ju ett ganska mastigt uppdrag. Fundera ett varv till och maila.

  Reply

Leave a Reply